LIONS KROKVELD I MAI

LIONS KROKVELD I MAI

Publisert av Jan Erik Olsen den 02.06.24.

Nok en gang har Lions Club Storhamar gjennomført en hyggelig krokveld på Prestrud senteret. Denne gangen hadde vi 65 gjester som fikk servert en god gryterett med tilhørende drikke. Kvelden startet med musikalsk underholdning av « gutta « i Dur og Voll som består av Tom Erik Tangen og Bernt Voll. Disse er eksperter på sanger og historier  fra Vidar Sandbek`s liv og forfatterskap. Det ble godstemning i lokalet umiddelbart.

 

 I pausen fra musikken ble maten servert av raske og effektive Lionskelnere. Det var tydelig at maten smakte for her var det mange som ville ha påfyll, stemningen steg ytterlige . Etter at alle var godt forsynt så startet  « Dur og Voll « igjen med mer sang og muntre historier. Det ble tendenser til allsang , her var det mye kjent stoff. Kvelden ble avsluttet i kjent stil med loddtrekning, Alltid hyggelig å kunne komme seg hjem med en gevinst. Dette var siste krokveld før vi tar sommerferie, men Lions Club Storhamar starter opp igjen i september med  krokvelder til glede for mange, velkommen.

I det Lions året vi nå legger bak oss så har vi hatt 521 gjester og vi har hatt 260 timer meg hygge .  Kostnader ! ja det har vi ,men det snakker vi ikke om . Dette er et Lions arbeide vi er stolte av å holde på med.

Takk for at så mange kommer på Krokveldene.

På vegne av Lionsklubben og alle besøkende takker jeg betjeningen på Prestrudsenteret for god hjelp, uten dere vil det bli vanskelig å ha krokvelder. 

Jan Erik Olsen